CARRO vs. SELINA?

Dagens fråga. Vem är sötast?


<--- HAMSTER (alias Carro)

                                                  VS

 
<--- GNU (alias Selina den unika)




svar!

svaren på lilla leken som ingen kunde!!!!!!!!!!!

1. caroline = car-oline
2. selina = C-lina
3. sofie = zoo + fil - L + e
4. ebba = e+rb-r+bg-g+apa-ap
(ebba är ett knepigt namn, fanns inge smartare!)
5. karolina = kar + online - N - E + A

ni suger!


för er lite osmarta!

ni som inte fatta inlägget under: NI SKA LISTA UT VILKA ORD/NAMN DET BLIR!!!

nu får ni leka lite också!



1.  + oline = ?

2. C-lina = ?


3. zoo +  - L + e = ?


4. e+rb-r+bg-g+apa-ap= ?


5. karin-in+  -n-e+a= ?

kan ni hitta svaren i min lilla lek?
svaren får ni imorgon lr dan efter den!


Hej

Care-S och Care-E kom idag på (när vi ofc drack vitamin care) att selina kan stavas. C-lina :D

Ska på New Moon ikv på premiärnatten, och bästa tiden. Vid 9 cirka. Kommer att berätta vad jag tyckte nån dag. Idag hade vi bara 2 lektioner och det var ganska skönt.

Nu ska jag städa och äta. Btw inlägget under var inte jätte-seriöst som någon tjock person trodde och antydde idag. Men köpte en ny idag i väntan på min bestälda blablabla

caroline gick in med många idag

byebye don´t cry

ps. snart är det lucia

<3


Det känns tungt nu!

Det tar emot att säga men inatt kl 00.52 dog min älskade plattång. Jag förstod inte hur mycket den betydde förens det försvann ur mitt liv. Jag försökte laga den med tejp men det misslyckades och var tvungen att dödförklara den. Det känns så jobbigt med tankte på att jag hade plattat halva håret och sitter nu med andra halvan vågig som en påminelse om min älskling. Begravningen äger rum inatt kl 06.00 medverkande jag och Martin. Kommer gråta mycket men inte så mycket som Martin. Btw använder nu en ersättare som införskaffades 2004. Den funkar sådär.

rest in peace "the Wahl Cutek Ceramic Hair Straighter" <3


FÖRKYLNINGS TIPS!

Ja nu tänkte jag så här att det är ju så himmla många som är fökylda och så då tänkte jag att jag lägger ut lite tips på vad man kan göra.
Alltså mina tips är:

1. Tvätta händerna ofta! Eftersom man har så himla mycket bakterier som man bär runt på sina händer. Det här är mycket viktigt om man ska äta något eller om man (av någon anledning) måste peta sig i munnen.

2. ALVEDON/IPREM! Mina två nya bästa vänner. Vid mycket alvarlig förkylning rekomenderas 2 st/ 4 timme. Detta beror dock på hur mycket man klarar! Efter en halvtimme brukar de börja verka oh då ska man ligga nedstoppad i sängen med massa kläder för att man ska svettas ut alla bakterier (låter vidrig men det funkar) sedan tar man en dusch för att tvätta av sig dem.

3. Drick massor av vätska! Te, juice, vatten, kaffe...vad man nu vill dricka dock kan kolsyrade drickor bräna i halsen vilken inte är rekomenderat. Nu ska jag även berätta vad jag drack när jag var sjuk. varje dag drack jag minst 5 koppar nyponte, jag vet att det inte låter så gott men det är det faktiskt, med lite socker är det en perfekt sjukdryck men som sagt smaken är som baken. :)

4. Mitt sista tips är brustabletter, på tuben står det Friggs Echinacea, ser ut som på bilden nedan. De här brustabletterna är ett traditionellt naturläkemedel som används för att lindra förkylning. Själv så åt jag dessa, och jag kan ju bara säga att de här tablettera är undertabletter. I vanliga fall hatar jag brustabletter men de här smakar rätt okej.

5. Ångbad. Koka upp en kastrull vatten, lägg det på ett bord som du når sittande, sätt dig med huvudet böjt över kastrullen och lägg en handuk över. Detta sätter igång näsan om man är teppt i den.

Ja ni det var allt från care-doktorn. Hoppas förkylningarna försvinner!

//K

Sofie´s V.47



Ville bara påminna alla om hur min vecka kommer att se ut. Ne torsdagen kanske inte ser super ut men det är först kör, roligaste i skolan, sen teater som jag har hörst ska vara bra. Så 3 lektioner är okej. Och onsdagen ja då ska jag sova extra mycket för er alla som är i skolan och har tråkigt. Måste bara säga att veckans lätta höjdpunkt blir när jag ska på New Moon-premiären <3<3

ps. skönt med lite sovmorgon i morn också ;)

/care


Svinis-sprutan

Idag har även jag, Sofie, tagit mig till vaccination stället och fått svinis-sprutan. Eftersom vi i /care går efter klass-samället och låter blondinerna gå först så var jag på tur. Carro var först eftersom hon är mest äkta.. haha och dessutom ska karolina (längst till höger) inte ta den efter som hon, hör och häpna, är äggalergisk :O

Okej för er som undrar hur det känns gör ont blablabla. Min sammanfattning: Lång kö, skrikande/gråtande barn sedan själva sprutan. När de sticker in nålen känns inte sen spänner det till lite sen är det över! Mycket bra och jag råder ALLA barn/tonåringar att göra detta. Eftersom vi har förtur vi först.

 


amanda

måste bara säga: AMANDA ROCKA!!
bilden är stor nu, underbart..
TACKTACKTACK!


Dagen efter...

Jahapp, tänkte bara säga lite om min lördag.
Det började med att jag gick upp en sisådär kl. 10 och duschade, packade det sista inför min tävling senare på dagen. Sedan kl.11.30 åkte jag och hämtade upp alla andra flickor som skulle med. Tävlingsdagen slutade ca kl. 21 och då var jag JÄTTE trött och JÄTTE hungrig så efter 1 km så blev det McD för hela bussen, flottigt men dock satt det väldigt bra. Aja dagens slutade i alla fal med att jag kom hem kl. 01 och va jätte trött sedan fick jag ett sms av en av tjejerna att vi skulle ha träning dagen där på (idag) kl.12 så nu sitter jag här sömnig som fan och ska på träning om en och en halv timme... säger bara en sak det kommer gå åt HELVETE... men men man kan ju försöka :)

puss och kram

//en trött K

"mycket" att göra

ja vi har haft lite bloggtorka och vi vet faktiskt inte varför det har blivit så . Vi kanske har gått och blivit bittra precis som en av våra läsare har blivit. Men enligt mig själv så är ingen bitter i våran grupp utan vi har bara mycket att göra säger vi. Så som dom flesta brukar säga när dom inte orkar prata med någon eller inte orkar skriva något då har man " mycket att göra ". Vissa talar sanning och vissa inte och i vårat fall så vet jag faktiskt inte men sanning kör vi alltid på i våran blogg. Inga lögner här inte!

Vi börjar 11.20 idag , mycket skönt och idag får vi hoppas på bilder !
HA EN LOVELY DAY !

hjälp tack!

VI BEHÖVER HJÄLP ATT FIXA HEADERN!!!!!!!!!!!!

HJÄLP!?

Vi på /care skulle uppskatta om någon smart och duktig person kunde berätta för pss hur man länkar youtube-klipp till bloggen!

Skulle vara kul om någon hjälpte oss!

tack /care

<3

Dagens lärdomar

Idag har vi lärt oss massor i skolan! 
På bilden fick vi veta att vi ritade på jättedyrt italienskt papper som det var hemligt recept på, och att vi hade färg från "arabien" och äkta svampar från asien.  Jag måste säga att jag tycker vi utnyttjade det fina materialet bra. (seriöst, tror ni på det själva?)
Vi har också lärt oss en hel del engelska, som att släde stavas sleigh och inte slave och why inte stavas whay :)
På svenskan fick vi lära oss hur man skulle göra för att våldta en kvinna för typ 600 år sedan, (ett av tipsen var att blöta ner handen och fejka tårar..)

Lärorikaste dagen på länge för oss, hoppas att ni också läre er något!

Take Care / S*****

Vanlig dag i skolan (mån/tis)

Gårdagens !

 




Fula killar i vår klass -.-



Sist lite från vår gympalektion:



vadå fotbollstejer är oviga!?

vi tycker om badminton


tack och hej /care


en vacker dikt av mig

the christmas is here and i feel such a feer.
last year i didn´t get any presents, that is why i hate this cheer.
the other girls play with the dolls and i do an ugly noice.

MVG på min dikt i engelska. JAAAA! kan iaf drömma om det ett tag.

Förlåt

     
Grattis på farsdag (i efterskott)/care          Ebba i sin nya säng (bryr sig inte om bloggen)


Ebba har precis fått en ny DUBBELSÄNG som hon ligger och myser i och hinner tyvärr inte lägga in bilderna. Hon har dock lovat att lägga in dom imorn innan skolan som börjar 8.45 för SP1A. Vi andra ber om ursäkt för dålig uppdatering.

Men vi på thecareface har tänkt att göra någon form av redovisning av oss själva och vi ska försöka ta bilder varje dag i skolan för att uppdatera alla våra läsare. ;) Vi är en väldigt sportig och ambitioös grupp (när det gäller skolan faktiskt) så då kan det vara så att det har kommit lite före.

Tack för tålamod. We will be back! :)

/care

MÅNDAG


                                                 


Veckan har nu satt igång och vi har haft en lååång dag från 8.15 till 16.05! Men vi fick se film idag på Roxy. Vi såg Boy A. Filmen var enligt mig bra med ett lite dåligt slut eftersom man inte helt säkert förstod vad som hände killen. Och nu när vi endå pratar filmer så kan jag berätta att jag, och Mathilda, ska på biopremiären i Örebro på New Moon. Bästa tiden också!!! :D

Snart kommer Ebba (bloggexperten) med bilder från dagen. Antagligen från våran gympalektion där vi körde rundbadminton :)

/sofie 

 


hej

förlåt för dålig uppdatering det kommer att bli bättre imorgon när skolan drar igång. Snart blir designen och headern bättre också.

ha det bra!

blogg-träffen är startad

hej, gokväll!
nu är vi hemma hos carro på blogg-träff.
tjejerna är i full gång med att hacka mat. taco ofc.
jag kände att musiken var det bästa jag kunde hjälpa till med eftersom jag inte ingår i den smarta gruppen längre.
pussss från oss!





heheheh lite paus från jobbet för att ta lite bilder till er söta.



...sen lekte jag och datorn själa i soffan, hihi det va mys!







...efter ett tag ville sofie vara med, det va gos!
och jag låter bilderna prata för sig själva, och dröm inte mardrömmar
nu bara, vi är söta!



förändring

på måndag våra kära vänner så förvandlas denna random blogg till bågot helt annat , ja vi kommer byta denna blogg till en mode blogg men med lite random inslag. Så alltså ingen vanlig mode blogg utan mer randomslashmode blogg . Hoppas ni kommer gilla det !

take care or careface this
/ redaktionen

Världens bästa låt

->  http://www.youtube.com/watch?v=zVh7FL7-SQw  <-

Eftersom IDOL ikv hade temat "världens bästa låt" så är vi på redaktionen inte sämre. Vi nog alla olika men jag tycker denna är en av de bästa i världen. Så jävla bra. Se filmen också.

Hejdå /caresofie


förlåt alla ni söta i n..

hur ser man ut om man ska på fest i nora?
bra att veta om man skulle vara sugen att flyga dit på kalas någon gång.


funkar nått av detta?


rosor = knöligt ?



här är en bild på en kollektion som kommer komma ut på hm inom en snart framtid som Sonia Rykiel Pour har designat. Vissa saker är faktiskt riktigt fina men när hon gjorde den här bhn vet jag inte riktigt vad hon tänkte med . Ska man ha knöliga rosor under tröjan , kommer ju se ut som man ja .... ni kan ju tänka er själva vad jag syftar på eftersom dom sitter på ett speciellt ställe ! Jag skulle inte vilja köpa bhn , dock rosorna för dom är söta !

redaktionen

ja redaktionen kan också ha sina roliga dagar , här är en konversation som caroline och ebba nyss uppfann:

ebba : rap !:$
c aroline : prutt ! :$
ebba : hiih nu börja det lukta lite !:)
c aroline : hihi ja faktiskt , jag känner de ! :)
ebba : nej nu blev jag toanödig , kommer snart :D

ha en lovely fredagskväll !


Fredag

Uppdatering om läget i Örebro just nu:

Dag: Fredens dag
Väder: Slask och tråk
Expediter: Sura, buttra och hälsar knappt
Bussar: Kommer inte i tid
Karolinska skolan: Lärare sjuka och heemskt trötta
Julstämning: Not so much, förutom en tomteluva som jag såg på stan och som jag hemskt gärna vill köpa.
Dator: Laggar

Summa sumarium: Känner ni er sura och tråkiga? Välkomna till Örebro!

Trots dagens svårigheter så vet jag att det alltid väntar något gott bakom hörnet! 
(men dock inte vid hörnet i korsningen till mej, där finns bara hundskit..)

/ Selajjna

godmorgon

ja godmorgon bloggen ! inställd lektion nu imorse så sitter här hemma men ska snart åka för den andra lektionen börjar snart , idag har vi bara en lektion sen slutar vi  , wehooo ! tycker synd om selina som sitter i skolan och det gör karro också förmodar jag ?

Imorgon är det äntligen dags för bloggträff och vad som är i goodiebagarna får ni reda på senare , massa gull kommer det vara i dom också . Funderar att göra dom rosa för det känns som ingen har gjort dom rosa förut är det sant ?



gammal bild på 2 st från redaktionen !

NNNNNAAAAATTTTTBBBBBLLLLLOOOOOGGGGG



Hej natten, tänkte göra thecareface första nattblogg. Halv 1 är väl natt? Ja jag antar att mina sötnosar till kollegor tycker det för jag är helt säker på att dom ligger och sover nu! Skälet att jag är uppe är att jag inte är trött och har fixat min historia som tydligen inte hade skickats? Aja nu kunde jag ändra lite som jag kommit på var fel men men. Måste bara säga att idag är det FREEEEEEEDAG!! vi har bara två lektioner! NK sen HI sen slutt!

Typ ingen är uppe nu. Det är bra! Måste nog sova själv.. har suttit och tänk lite om jag ska hissa något mer och det får faktiskt bli Sims2! Hoppas få Sims3 snart (hört att det är kul) I Sims2 kan du komma bort från dedn riktiga världen och gå in i annan. Kan vara skönt ibland? Sen vill jag hissa ett annat dataspel som jag spelat sen jag var 3 år Croc 2. Det är sant jag och min bästa kompis på dagis spelade alltid det. Sen sitter jag här 13 år senare och älskar spelet lika mycket. Tråkigt att ljud har förstörts och det hackar ibland.

Sen vill jag hissa blad. Tack att ni finns. Ni är gröna, röda, gula alla färger ni är årstiderna och ni ger oss liv. Så tack tack tack. Måste väl hissa vatten också så. Gott och bra! (y Sen vill jag hissa mitt pumpaljus. Har ett orange pumpa ljus i fönstret som kmr försvinna när ljulen står och knackar vid dörren


Nu e jag trött. Godnatt jag har ingen katt


Det går bra för thecareface.blogg.se!!



Vår statesik ja 3/11 det var då bloggen var lite rörig och vår design sög.
Nu går det bättre och statetisken pekar uppåt.
Vi får se hur det går sedan med vår nya design och header
(statetisken går ner för jag tog denna bild tidigare i dag vi ser gårdagens statestisk, blogg.se krånglar lite och det går inte att trycka på statestiken -.-)

Tack och hej ät ej leverpastej
/care


förlåt natta

natta :
skriv en trevlig kommentar till mig kanske istället för en "spam"-kommentar? ;D

vi fick nyss en kommentar från Natta. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi råkade ge dig en "spam" kommentar som du nu verkar kalla det. Det var inte alls meningen att du skulle ta illa upp och vi känner all sympati mot dig. Men en sak måste vi fråga dig ? Är du bitter på ditt liv eller något ? Man brukar inte skälla på folk som nyss har öppnat en blogg men vi förstår dig , alla kan ha svåra stunder i livet !


Ge en chans !

Ja som alla såg igår så snöade det som tusan här i lilla örebro. Folk cyklade för fulla muggar och luvan var uppe på huvudet och vantar på händerna men vart är skorna ? Tygskor är det jag ser på folk och ja även på mig själv. I örebro finns det inte ett endaste  skopar som tilltalar mig och jag har gett alla en chans men finns inte en jekel som är snygg. Jag anser att man ska ge alla saker en chans och även skor men när man får ett nej från skorna så blir man lika ledsen som man blir om ma får ett nej från vem som helst. Men inom en snar framtid hoppas jag på att jag komemr hitta ett par skor som svarar ja till mig och vill vara med mig hela vintern !

Dom här skorna ( converse ) håller inte längre. Jag vill att dom ska hålla med lufthålen över sulan gör så att det blir kallt och imorse stog jag där och tänkte och kollade på mina skor samtidigt som jag såg snön falla utanför fönstret . " vad i helvete ska jag ha för skor " tänkte jag. Kollade på mina vita converse ( bilden ) och sedan mina svarta skinn och tänkte ja vad bra dom är ju skinn då blir jag inte blöt ( våt he he ) men sen ser jag dom där jäkla lufthålen igen vid sulan och där sprack min ide. Sedan kollade jag på mina stövlar från förra vintern men dom är bara till för när det är riktigt med snö eftersom jag anser att dom inte är sådär jätte snygga så dom la jag på hyllan igen. Kollade på mina andra höga skor men med den febern jag hade imorse efter svinissprutan så orkade jag inte gå runt i höga skor för jag frös som fasiken. Kollade sedan på mina andra vinterskor men insåg att dom också var väldigt fula ...... så ja hur slutade denna morgon innan jag gick ut till cykeln ? Jo conversen åkte på och det gick faktiskt väldigt bra , blev inte blöt men ett par andra skor skulle ju inte skada !


Angående bloggtorkan och bloggkriget

Vi i care-redaktionen håller på och ska fixa vår design och header så det är därför det e lite segt. Det är tråkigt att blogga när bloggen ser tråkig ut. Vi ligger därför lite på den lata sidan nu och väntar på att vår bloggexpert Ebba ska fixa designen. Men det går segt. Blogg.se har väldigt svåra inställningar. Vill någon hjälpa oss med designen kontakta oss i skolan. Haha om du mot all förmodan är en läsare utanför Karolinska Skolan ska du maila Ebba experten.

Vi hoppas att problemet är löst och att ni ska sluta bomba oss med mail angående vårt blogg krig med den så kallade kopian. Vi kommer inte ens att länka denna eftersom det är en sådan skit blogg. Den är helt oseriös skapad bara för att provocera vår blogg. I vår blogg skriver vi om vackra och positiva saker inte knark och dansband. Vi kommer, när vi kommit på hur man anmäl, göra ett försök till detta. Vi tror att vi har tillräckligt med belägg och anledningar till avstängning att Roland kommer stänga av den sådan blogg. Sedan var själva idéen inte heller "A"s, vi väljer att inte nämna det hemska namnet, utan en oskyldig almbybo som lite på skoj antydde detta. Men tysk som han är måste han provocera och skapa en blogg.

Jag vet att mina kollegor inte vill att jag nämner denna eftersom det ger "A" mer material, men jag kände att någon var tvunget att sätta ned foten. T.ex har denna blogg en bild på Hitler i positiv menad. Vi är rädda att denna bloggs skapare på något sätt är släkting med hnm eftersom han är tysk. Men samtidigt läser han Ryska bara för att förvirra alla fördomar som T-land har mot Ryssland. Eller vill han lära sig fiendes språk för att han ska kunna besegra en ryss en dag. Jag, som lite norsk, är lite rädd för denna propaganda och vill sätta stopp för den.

Detta var sista gången vi, jag, kommenterade de omoraliska anklagning vi fått från denna B-blogg.

Tack och adjö gå och dö


Fuck-YOU-1.jpg image by 1nOnly4


lång dag=ingen energi

Asså jag fattar inte!
Vad är meningen med att ha jättelånga dagar när ingen orkar koncentrera sig? förstår inte :S För man har verkligen ingen energi på slutet och så undrar de varför vi inte lär oss någonitng...hum kan det va för att vi har så JÄVLA LÅNGA DAGAR!?
Och sen finns det lärare (som soffans spanska lärare) som ska släppa elever exakt då när lektionen slutar, lider med dig sofie!

Aja, sen vill jag bara säga att det SUUUUUUGER att bo på landet! :( bussar går inte och så måste man stå där i snön som inte ens är snö utan slask!

pussochkramskumbanan!

Selina ville ha en diss!

Jag dissar SPANSKA ! onödigt ämne som gör att man känner sig så jälva dålig på allting. Sitter nu på spanskan klockan är 16.15 för fan! och vi har mycket tid kvar. Jag vill dissa det faktum att Karolinska skolan har skoldagar efter halv 5 och särkilt att det är språk. Caroline står utanför med Challe och hånar oss spanjorer som fortfarande har språk eftersom de såklart får sluta tidigare. Jävla hitlerspråk!!! Som vi alla hatar, nu kommer min spanska lärare.

Adios amigo 


GLO-O-O-O-O-ORIA!



Japp, nu har lucia-kören startat för vår del. :D Lite julstämning i vardagen är aldig fel. Roligt med så många där och sjunger upp sig tidigt på morgonen för att förmedla julens budskap. Förväntningarna är stora på lucian, höga toner och djupa andetag gäller!
Dock börjar dagen inte förän 11.20 så nu vet vi inte riktigt vad vi ska ta oss till...


Dagens fråga

"Förklara för en oförstående almby-bo varför ni gör C med handen och sedan en som jag C åt andra hållet?"

svar: C står för care och det är framför ansiktet som heter face på engelska. så det blir då
C + (framför ansiktet) = careface

(Vi vet också att C på teckenspråk inte görs så! Men eftersom majoriteten av människor inte talar teckenspråk så gör vi C:et så det verkligen ser ut som ett C.)

Så klaga aldrig på vår signatur-tecken!! "the C to you face, the C to the sky"



Meningen

Den oförstående almbyboon vann det hela ! Ja ebba gör C :et åt fel håll och det är meningen eftersom våran blogg är som den är ! ja den är unik helt enkelt !

BLOGG-TRÄFF NÄSTA!

Vi ville bara meddela att vi ska ha vår första blogg-träff på lördag!
Hörde att de 4 första som kom skulle få goodiebags, därför tänkte jag vara en av dem.
Det bästa är att man inte behöver skynda sig eftersom det bara 4 som kommer.
+ hon som håller i det hela.


Caroline, Sofie, Karolina, Selina, Ebba


Dagens Dunderbara Disshissar

Fotbollar på näsan!  

Idag vill jag, Sofie, dissa starkt när vissa personer i mitt fotbollslag som inte har någon respekt mot min näsa och känner sig tvungna att dundra iväg en fotboll i den riktningen. Min näsa är nu helt platt:( skäms människa!




SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! 

Som dom flesta i Örebrostad har märkt så har den första snön kommit idag. På dagen var det mycket små snöflingor som singlade ner mot marken, och nu på kvällen övergick det i piskande snö. Jag har själv varit väldigt skäptisk att det skulle komma någon snö överhuvettaget, med tanke på v-effekten, så blev mycket glatt överraskad idag.


Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt HURRAAA! 

det går inte så bra för mig..

headern suger, jag vet!
men jag fattar inte hur man gör den stor, snubbarna som har blogg.se måste tro att alla är värsta smarta.
men så fort jag hittar nån som kan hjälpa 5 tjejer som är lika blonda som en flaska med tvål så blire finare.


bra bloggare

rekomenderar några bra bloggare som ni borde kolla in :

 filippa lund

 kenza

sofi fahrman

 elin kling


dagens!


SKESC!

thecareface





jag räknar med att alla ser vad vi skrivit!

för er som är lite dåligare står det:
THE
CARE
FACE

/e

ni lär kolla ;s

http://na.se/nyheter/2.2503/1.624939-na-tv-basta-skolan-i-hela-orebro-



HAHAHA!

anonym tycker till

Anonym : kanske dags o gå med i "/care" på facebook?

ja varför inte , synd bara att vi inte hittar gruppen !

sofies klassfoto

ja sofie har du någon kommentar om hur du blev på klassfotot ? jag skulle vilja säga att det blev en liten stighelmer över det hela , eller kanske hjalmar ?


:(

Första dissen för dagen: All min mat har ruttnat på café world. Inte kul!


mot mina kollegor

det förra inlägget som var riktat mot mig är inte sant. Jag började kl 9.00 och dom andra kl 8.00 och dom har suttit i biblioteket sedan 8.00 hur nördigt är inte det men jag kom kl 9.00 och satt och väntade en stund med mina ANDRA kompisar men såg sedan att läraren var sjuk så då gick jag och mina ANDRA kompisar iväg medans ni satt i biblioteket och väntade redan kl 8.00 då jag låg i sängen ! SÅ RÄTT MOT ER

nej slut med diskussion om detta I LOVE YA GIRLS !

Till Caroline Fernström

TJENA!
Nu sitter vi här, ebb-o-flod, soffan och karro-barro och äter naturgodis (förnyttighetens skull) och dricker kaffe. Vår käre KÄRE vän Caroline sitter just nu och väntar på att henns NK lektion och väntar på sin lärare, dock ovetande om att denne är hemma och sjuk. PGA hennes inlägg igår angående att hon inte kände sympati för oss har vi valt att inte informera henne om detta.. Ha så kul!


3 november

bilder från dagens busiga stunder.




modeller: sofie selina caroline karolina
foto: ebba

care ?

imorgon börjar 4 st av oss som har denna bloggen kl 8.00 förutom en av oss som börjar kl 9.00 ... denna personen känner ingen sympati för er som börjar 8.00 . Tänk vad skönt det ska bli för mig att få sova en timma mer än er andra !


svar till min kollega !

klart man ska vaccinera sig ! Även fast du inte ingår i en riskgrupp så tycker jag du ska göra det för de som ingår i riskgrupperna. Influensan sätter sig långt nere i lungorna vilket gör att man inte kan andas och sedan dör och tänkt vilken plågsam död , att inte kunna andas. Om ca 2 veckor kommer dom flesta av sveriges befolkning ha svinis och då finns det ingen chans till att kunna vaccinera sig eftersom att det då redan finns i din kropp.
VACCINERA ER MOT SVINIS , för idag dog en människa i örebro och flera personer har kommit till vårdcentralen och fått resulterat att dom har svinis!

svinis?

Hjälp har ångest! 
Ska man vaccinera sig mot svinis eller inte?  känns som man kommer dö vare sig man gör det eller inte, usch o hu. Man vet ju inte konsekvenserna av att ta sprutan och alla som har dött hittils har ju varit i riskzonen.
Men dock skulle man ju ångra sig om man dog av det och kunde förhindrat det..  
Nä, nu ska jag gå o ta mej en funderare och tugga vidare på mitt tuggummi, hejsvejs!


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !

I dag hände en hemsk sak när jag skulle cykla hem från skolan. När jag kom till cykelstället runt 4 tiden var det för det första as kallt ute och blåste lite. När jag skulle låsa upp cykellåset såg jag till min förfäran att mitt bakdäck var helt punkad!! Aja, kände mig lite ledsen med tanke på att någon avsiktigt skadat någon ägondel till mig men kämpade vidare och tänkte tappert att jag fick väl gå med cykeln hem.

Okej då har jag börjat gått med cykeln, jobbigt som fan var dessutom stressad, och bestämmer mig för att ta en annan väg hem så jag inte skulle behöva skämmas med cykeln. Så jag går rakt fram ist för över bron. När jag gått en stund upptäcker jag att jag från detta ställe (rikemanshusen vid svartån) inte kunde korsa örebros kända flod. Men tänkte att det fanns ngn bro längre fram. Tror ngn det gjorde det?

Nej! när jag väl funnit mig i att behöva ta liiiiiiiiivets omväg så tar vägen slut vid rikemanshusen. Jaha återvändsgränd. Så jag får gå hela vägen tillbaka + hela vägen hem. Och jaaaaa självklart såg jag dom förbannade lyktgubbarna dela ut "lyktor" också.

Tack och adjö, jag hoppas det till julen kommer snö!


Svar

Drömtydning zZzzZZ

Att tappa en tand betyder OTUR




AJAJAJ!!


Tacksam för svar

Vad betyder det när man drömmer att man tappar en tand?
Har funderat hela dagen!    //S


(karro)

TJENA!
Karro (karolina) här och säger hej.
Tänkte bara lägga in en lite diss på vanilga blyerts pennor (alltså inte de med stift)... Jo det var så här att jag satt och gjorde tyska läxan igår kväll (duktig som jag är) och min spets gick av, klart man blir lite irriterade men ja ja, jag gick i alla fall för att vässa den och när jag hade gjort det, ja, ni tror inte att den går av igen och då vässar man den om och om igen och den vill bara inte hålla EN ENDA GÅNG! Då blev jag lite ledsen och kastade den i väggen och tog fram min älskade stift penna och se så bra den funkar! ´Så därför tycker jag att alla borde kasta de där föbannade blyertsarna och skaffa sig nya fina stift pennor!

Det var allt från mig, HEJ!

Sant



Ja Ebba det är tur att vissa av oss förändras på 5 år..

hej, söta flickor!

det är ju tur att man inte alltid behöver
se ut likadant, lr vad säger du sofie?


varför denna blogg ?

Ja nu kan man ju undra sig varför jusst vi startade den här bloggen ? En anledning kan vara att vi helt enkelt är 5 uttråkade kvinnor som inte har något annat för oss än data , för vissa stämmer detta ( sofie ) och för oss andra är det inte riktigt sant. Eller så kanske vi har fått till karrofeber i oss , vi har hamnat i en stetiskpunkt i vårat liv då vi måste uttrycka oss i skrift och bilder , ja kroppsliga rörelser helt enkelt men det är väl inte fel med lite karrofeber eftersom vi då går på karolinska. Men den riktiga andledningen till denna blogg är nog att vi måste få ut oss all "care" vi säger i skolan , ordet svämmar nästan över i mitt huvud så därför måste vi få skriva alla "careface" things in this blogg ! Jag menar det här intelägget hur mycket care ligger det inte under detta , jag skulle kunna skriva care över hela texten och det är då anledningen till att jag har skrivit allt detta ! Ja för jag vill få ur mig all care inom mig ! Så läs detta inlägg eller säg ett care rakt ut och kryssa ner sidan. Fast där lurade jag dig ju eftersom om du läser detta så har du troligtvis läst hela texten så där satte jag dig i klistret  , tänk på detta nästa gång men jag vet att det kan vara oundvikligt att inte läsa våran blogg !

Konversation




Sofie: Asså jag kommer inte kunna skriva så långa inlägg.. :(
Selina: Va?
Sofie: Ja, det blir ju lite svårt att klaga långt.
Selina: Men det är väl bara att du skriver typ, "idag när jag åkte hem så räknade jag lö och då såg jag 36 löv"
Sofie(helt seriös): Ne.. de är lite få!!


Stackars sofie

Måste bara säga att jag tycker vi alla ska ge lite medlidande till sofie som har haft en riktigt tuff dag idag!
Först fick hon en jobbig start då hon tyckte vårat lösenord var för långt 
(men smidigt nog löste hon det med att hon kom på att man kan spara lösenordet på datorn) sedan fortsatte det med att hon tyckte det var för svårt att skriva långa ointressanta inlägg och till slut var det ju dom där satans lyktgubbarna.  

Vi lider med dig sofie!

Dagens hiss/diss


HISS

1.
Hamburgare till lunch! Det var gott!

2. http://matteboken.se/ Mkt bra sida för dom (oss) med mattebesvär.


DISS

1.
LYKTGUBBAR!!! skäller på en om man inte har cykellyse kl 4

2. Skoldagar från 8.15 till 16.05.

3. NYA FACEBOOK!!


Nu kör vi tjejer!

Vi som har bloggen är Sofie, Karolina, Selina, Caroline och vår bloggexpert "Ebba" som är en mycket erfaren bloggerska som kommer leda oss till blogawords.


RSS 2.0